Csőben sült svájci tészta

 

Alm-Auflauf

 

Hozzávalók 3 főre:

 

» Bővebben

   

Marhás-brokkolikrémes karfiol csőben sütve

 

Aktuális kedvencünk egy rendhagyó, roppant egyszerű, laktató vacsora. A zöldségek egyszerűségét ellensúlyozza a markáns ízű érlelt marha darálthús, a szerecsendió és kecskesajt pedig remekül lekerekítik az ételt. Elkészíteni pedig mindössze 30 perc!

 

   brokkolis marha

 

» Bővebben

   

5+1 tipp a tökéletes marhahús grillezéséhez

 


Nem bántjuk a szárnyasokat, de be kell látnunk, hogy egy szép szelet marhahús kiröhögi a nyeszlett kis csirkemellett a grillrácson. Nem kell félni a marhahús grillezésétől! A jó előkészület és ezek a praktikák puhává és szaftossá varázsolják a marhahúst!

 

grillmarha

 

» Bővebben

   

Olaszos zöldséges antipasti tál

 

Olyan könnyedén készíthetünk finom előételt, amely egészséges és kiadós fogás is egyben, hogy szinte alig kell vele foglalkoznunk. Az olajban eltett, savanyított zöldségeket akár már két héttel előre is megcsinálhatjuk, így az ízek is jól összeérnek.

 

A nyár ízeit amúgy most tudjuk üvegbe zárni az őszi/téli hónapokra. De nemcsak gyümölcsöket tartósíthatunk, hanem a friss, zsenge zöldségeket is. Ez a recept az olasz antipasti egyik fő alkotóeleme. Az ecettől savanykás, az ízesített olivaolajtól pedig fűszeres aromájú. Könnyű elkészíteni és egy sonkatál mellé a legtökéletesebb választás.

 

 

antipasti

 

Zöldségek olasz módra - Hozzávalók 2 közepes üveghez

 

» Bővebben

   

 

Lassan sült balzsamecetes marhasült

 

Igen, létezik olyan étel (nem is egy), amely 15 perc ráfordítást igényel és egy rendkívül sokoldalúan felhasználható fogást kapunk. Körettel vasárnapi ebéd, kiflibe piknikhez friss zöldségekkel, ropogós salátalevelekkel könnyű vacsora. A maradékot tálba tesszük reszelt sárgarépával, a tetejére krumplipürét és sajtot egyengetünk, 15 percig sütjük a sütőben és máris kész a britek egyik kedvence, a Sheperd's Pie.  Mindezt marhából könnyen elkészíthetjük, csak időben hozzá kell fogni. Ugyanis a hozzávalók összekeverésén és a sütő bekapcsolásán kívül nincs más teendőnk, azt a 4-5 órát pedig tölthetjük bármi mással, mert ez a fogás nem igényel több figyelmet.

 

marhadog   Balsamic-Pot-Roast-DSC 0878

 

» Bővebben

 

Ne maradjon le
rendszeres akcióinkról
és eseményeinkről!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel
 

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00         
Szombat 10:00 - 13:00
 
 

Kapcsolat

Cím: 4025 Debrecen, Simonffy utca 2/a.
Email: info@husmanufaktura.hu
Tel.: +36-30-5594-011
 
készítette:
Copyright © 2017 | Húsmanufaktúra