top of page

A HÚSRÓL

Minőségi hústermékek 2011 óta

Mi a jó marhahús ismérve? Mitől lesz egy hús olyan, ami az ország legjobb éttermeiben is megállja a helyét? Min múlik, hogy egy marha húsa olyan, amilyet Magyarországon igen ritkán találni?

 Mi kizárólag húsmarhák nevelésével, feldolgozásával és értékesítésével foglalkozunk. Az állatainkat takarmányozzuk, ritkán legeltetett körülmények között neveljük, mert úgy gondoljuk, hogy a takarmányozott tartás adja a húsoknak a legjobb ízt. A növendék marhát meghatározott életkorban vágatjuk, ami szintén mérvadó egy marhahús minőségénél. Nem utolsó sorban pedig a gyártási folyamatot is magunk végezzük: tudjuk, hogy mi kerül a termékbe és biztos szaktudású, gyakorlott henteseink tökéletesen ismerik a darabolás minden fogását.

→  megfelelő takarmányozás a jó íz érdekében

→  elegendő idő a márványozottság elérése érdekében

→  meghatározott időben történő vágás a húsminőség érdekében

→  adott fajta tenyésztése a tökéletes húsállag érdekében

→  rövid út a vágóhídig a stresszmentes vágás érdekében

→  megfelelő szaktudás a hús feldolgozásánál, beszeletelésénél és érlelésénél

→  állandó minőség megtartása az egész folyamat kézbentartásával

A 6 hétig érlelt gerinc steak-ek (T-bone, Rib-eye és csontos hátszín)

2 hétig érlelt comb steak fajtái és tulajdonságai

Saját nevelésű marhánk feldolgozása során az alábbi termékek készülnek:

Friss tőkehús

Érlelt comb steak

Érlelt gerinc steak

Húspogácsa érlelt marhahúsból

Érlelt és füstölt marhasonka

bottom of page