Házhozszállítás

Kérje otthonába a legjobb minőségű marhahúst közvetlenül a gazdától

Miért válassza a mi marhánkat?

8 érv a Húsmanufaktúra húsa mellett:

  1. Csak saját nevelésű marhát vágunk, melynek biztosan tudjuk az eredetét,
    valamint a megfelelő tartását és a táplálkozását
  2. Csak húsmarha fajtájú jószágot tartunk, melynek kiváló a minősége
  3. Csak növendék (maximum 2 éves) marhát vágunk
  4. Mindig a megrendelésnek megfelelő mennyiséget vágunk, így csak friss hús kerül ki a kezeink közül
  5. Debreceni gazdaságból, a legközelebbi vágóhíddal dolgozunk: a rövid szállítási útvonal jobb az állatnak és a környezetnek egyaránt
  6. A megfelelően tartott jószágnak nincsen szüksége gyógyszerezésre, antibiotikumos kezelésre
  7. A megfelelően tartott marha húsa számos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például A, D, B6 és B12, valamint magas a vas és kálium tartalma
  8. A jó táplálásnak köszönhetően a hús márványos és rendkívül ízletes

Megrendelés menete:

A hétfő estig leadott rendelést szerdán és csütörtökön szállítjuk ki a vasárnap levágott marhából feldolgozva. Az egyes részek a készlet erejéig elérhetőek, a megrendelések sorrendje a mérvadó.

Megrendelését az info@husmanufaktura.hu email címen vagy a Húsmanufaktúra facebook oldaláról elérhető privát facebook üzenetben adhatja le.

Minden esetben szükség van a

megrendelni kívánt hús pontos mennyiségére (min. 1 kg), névre, címre és telefonszámra.

Minden megrendelésről küldünk egy választ/visszaigazolást. Amennyiben ezt nem kapta meg (spam mappában is ellenőrizze!), kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy üzenetben.

FONTOS, hogy 6.000 feletti rendelést tudunk csak kiszállítani, Debrecenben és közvetlen vonzáskörzetében.

Kiszállítási díj nincs, személyes átvételre nincs lehetőség.

Fizetés kiszállításkor készpénzben, vagy utalásos lehetőséggel.

  

Jelenleg az alábbi készletből lehetséges a rendelés:

  • 15 dkg-os húspogácsa (6 db/csomag): 2.500,-/csomag

  • 25 dkg-os 10 hónapig érlelt sertés sonka 1.800,-/csomag

  • combhús (feketepecsenye, hosszú felsál): 2.800,-/kg

  • csontos oldalas: 1.800,-/kg

  • kockázott gulyáshús: 2.200,-/kg

  • lapocka: 2.500,-/kg

  • lábszár: 2.500,-/kg

  • húsos levescsont: 600,-/kg

  • szegy, hamis bélszín, stefánia: 3.000,-/kg

  • fehérpecsenye, gömbölyű felsál, fartő: 3.000,-/kg

  • 6 hétig érlelt CSONTOS t-bone, rib-eye és hátszín steak: 6.000,-/kg 

(A rib-eye steak és a hátszín steakek 50-60 dkg körüli,

a t-bone steak szeletek pedig 70-80 dkg körüli súlyúak!)

© 2011 HÚSMANUFAKTÚRA KFT. Minden jog fenntartva.