Tudja meg RÓLUNK
Minőségi hústermékek 2011 óta
- HONNAN -
Egy Debrecen melletti telephelyen nevelkednek azok a marhák, amelyeknek életét születésüktől fogva végigkísérjük. Saját nevelésű húsmarháink felnevelésüktől a feldolgozásukig a kezeink alatt vannak, így a legjobb minőségű végterméket tudjuk garantálni, minden esetben.
- MIÉRT -
2011-ben kezdtünk el marhavágással és feldolgozással foglalkozni, ahelyett, hogy az állatokat exportra szánva kamionra pakoljuk. A magyar marhahús helyzet ugyanis nem volt túl rózsás: kiöregedett tejelőmarhák húsát, vagy tengerentúli dél- és észak-amerikai fajták, hatalmas utakat megtéve, voltak elérhetőek. Ennek megfelelően a magyar konyha marhús felhasználása kimerült a gulyásleves - marhapörkölt - bélszín steak háromszögben.
Pedig a jó minőségű marhahúsból csodálatos fogásokat lehet készíteni. Nincsen szükség a tengerentúli és európai importra, hiszen a jó minőségű magyar marhahús felveszi a versenyt bármelyikkel külföldi hússal.
Válassza a helyi terméket, mert:
-
környezetkímélő: nincsenek hosszú szállítási utak,
-
gazdasági szempont: helyi termelőket támogat,
-
legjobb minőség: a rövid szállítási út, a kíméletes vágás és a stresszmentesség miatt a hús kiemelkedő minőségű,
-
a szakszerű, helyi érlelés hozzátesz a tökéletesített ízhez,
-
a megfelelő körülmények között tartott állat boldog életet él, ami érződik a hús minőségén is.

- HOVÁ -
A jó minőségű marhahús mindenhol megállja a helyét, legyen szó egy család vasárnapi ebédasztalánál, egy street food kocsiban, vagy akár egy Michelin-csillagos étteremben is. Debreceni telephelyünkről kiszolgáljuk egész Kelet-Magyarországot és Budapestet.
Mi a titka a mi marhahúsunknak? A felelősségteljes állattartás, megfelelő takarmányozás és a szükséges idő egy marha felneveléséhez. Nem nagy titok, ugye? A végeredmény mégis nagyon eltér a magyar átlagtól.