top of page

Tudja meg RÓLUNK

Minőségi hústermékek 2011 óta

-   HONNAN  -

Egy Debrecen melletti telephelyen nevelkednek azok a marhák, amelyeknek életét születésüktől fogva végigkísérjük. Saját nevelésű húsmarháink felnevelésüktől a feldolgozásukig a kezeink alatt vannak, így a legjobb minőségű végterméket tudjuk garantálni, minden esetben.

- MIÉRT -

2011-ben kezdtünk el marhavágással és feldolgozással foglalkozni, ahelyett, hogy az állatokat exportra szánva kamionra pakoljuk. A magyar marhahús helyzet ugyanis nem volt túl rózsás: kiöregedett tejelőmarhák húsát, vagy tengerentúli dél- és észak-amerikai fajták, hatalmas utakat megtéve, voltak elérhetőek. Ennek megfelelően a magyar konyha marhús felhasználása kimerült a gulyásleves - marhapörkölt - bélszín steak háromszögben.

Pedig a jó minőségű marhahúsból csodálatos fogásokat lehet készíteni. Nincsen szükség a tengerentúli és európai importra, hiszen a jó minőségű magyar marhahús felveszi a versenyt bármelyikkel külföldi hússal.

 Válassza a helyi terméket, mert:

  • környezetkímélő: nincsenek hosszú szállítási utak,

  • gazdasági szempont: helyi termelőket támogat,

  • legjobb minőség: a rövid szállítási út, a kíméletes vágás és a stresszmentesség miatt a hús kiemelkedő minőségű,

  • a szakszerű, helyi érlelés hozzátesz a tökéletesített ízhez,

  • a megfelelő körülmények között tartott állat boldog életet él, ami érződik a hús minőségén is. 

-   HOVÁ  -

A jó minőségű marhahús mindenhol megállja a helyét, legyen szó egy család vasárnapi ebédasztalánál, egy street food kocsiban, vagy akár egy Michelin-csillagos étteremben is. Debreceni telephelyünkről kiszolgáljuk egész Kelet-Magyarországot és Budapestet.

Mi a titka a mi marhahúsunknak? A felelősségteljes állattartás, megfelelő takarmányozás és a szükséges idő egy marha felneveléséhez. Nem nagy titok, ugye? A végeredmény mégis nagyon eltér a magyar átlagtól.

bottom of page